nicolejensen.blogg.se

Desperattjej.se

Kategori: Allmänt, Foton

Snart ska jag gå på en liten tjejmiddag hos min kompis Felicia. Hon fyllde år i somras och det ska då firas. Jag visste verkligen inte vad jag skulle ha på mig. Så då drog jag fram detta ur garderoben. Enkel fast ändå snyggt. Måste verkligen beställa hem lite kläder till hösten. Till denna snygga outfit tog jag ut mina Dr.Martens ur garderoben som idag ska sitta på mina fötter. 
 
Men ni får ha en så bra Lördag guuuys. Puss. 

FLUFF.

Kategori: Allmänt, Foton

 

Heeeeey, NOOOLL INSPO.

Kategori: Allmänt

Okej om jag just nu skulle sammanfatta mitt liv består det av läxor. Jag gör nästan ingenting i skolan för jag orkar inte. Jag går bara runt och chillar. Men jag kommer väl in i rutinerna snart hoppas jag. 
 
Jag har så himla mycket att längta till dem närmsta veckorna. På lördag ska jag på tjejmiddag hos Felicia för hon har fyllt år. Tisdag börjar dansen. Lördag nästa vecka fyller jag år. Helgen därpå ska Sofie ha tjejmiddag. Helgen därefter ska jag gå och kolla på Rock Ballet vilket ska bli mycket spännande. Och någonstans ska jag försöka klämma in min lilla födelsedagsfest. Vi får väl se hur det går. Men nu börjar So You Think You Can Dance. Mitt favvo program. 
 
Puss.