nicolejensen.blogg.se

Ute i skogarna

Kategori: AllmäntIdag har jag spenderat hela min dag ute i skogen. Tro det eller ej men jag har orienterat med klassen. Riktigt tråkigt med själva orienteringen men mysigt att hitta på nånting. Måste dock kolla ifall jag har några fästingar på kroppen. Det var några stycken som hade fått. Usch! 

Annars är det ju Valborg och det ska firas. Grillning med några vänner och allmänt mys. Man får ju ladda batterierna till fredag, längtar ! 


Att repetera

Kategori: Allmänt

Ska snart dra på dansen. Är inte super taggad direkt, även fast jag vet att det alltid blir kul när man väl är där. Men nu börjar terminen närma sig sitt slut och alla danser börjar bli klara. Det är då repetionerna börja, man bara nöttar in allting och typ spyr på alla låtar. Att repetera om och om igen må vara det tråkigaste fast det nyttigaste. Men men, det måste göras. Puss

Dagens rast

Kategori: AllmäntSåhär såg det ut på dagens rast, sol och linne. Har till och med blivit solbränd efter en halvtimme ute i solen. Det är runt 22 grader! Helt galet. Det är ju bara april. 

Just nu sitter jag på balkongen och gottar mig. Ska snart in och packa sen ska jag dra på dans. Hoppas det funkar att dansa idag efter min lilla skada häromdagen. Trodde jag tog i sönder en muskel men det har inte blivit svullet eller nånting. Så det är ju gött, men har dock väldigt ont när jag ska stretcha. Men det ska nog går bra hoppas jag ! Ha det bra puss