nicolejensen.blogg.se

Jobbigt läge.

Kategori: Allmänt

Jag borde vara fruktansvärt arg just nu. Min dator har fått virus och skolan har tagit bort mitt användarkonto där alla mina läxor ligger. Men jag ser detta istället som en perfekt ursäkt att kolla på en serie istället. Yey för mig! Imorgon bytar jag klass. Jag är lite nervös faktiskt, men det ska man vara! Men annars känns det förövrigt bra. 

Igårkväll kom jag hem super duper sent. Ja undras vart jag var. Jobbade hela kvällen tillsammans med Emma på mammas kompis fest. Man fick sig en del skratt. Härligt! Nu ska jag nörda någon serie, fast jag kanske ska måla naglarna istället. Hehe, jobbigt läge. 


 

Wantiies

Kategori: Allmänt

 
 
 

Detta är några av de saker jag önskar mig i födelsedagspresent. Klockan och skorna tar priset. Annars på resten av listan står det så som ansiktskrämer, mysdress, pengar, träningskläder och allmänt nya kläder. Ser så mycket fram emot att fylla 16, jag vet inte varför? Det känns speciellt men kan inte riktigt sätta ordet på det.
 
Det står en del grejer på schemat de närmsta dagarna, så som fester, födelsedagar, middagar och sist men inte minst, dans. Det känns skönt att hålla igång om dagarna. Jag gillar inte att sitta hemma och inte göra något. Det slutar alltid med att jag sitter och grubblar en massa. Ja men hallå svennebanan.
 
Men nu ska madame herself gå och lägga sig i bingen och tillbringa en stund med det mest överskadade programmet någonsin, nej jag talar inte om Paradise Hotel. Rättare sagt Pretty Little Liars. Sjukt överdrivet men jag kan ej behärska mig att sluta kolla. Tack och hej leverpastaj.

spontant.

Kategori: Allmänt


In the making of cupcakes.. 

Idag har vi haft en gäst på besök, Emma. Mycket trevligt att alltid ha en extra person vid matbordet. Mamma tvingade oss, eller nej vi ville faktiskt, baka cupcakes. Dem slutade som en stor översvämningen. Skyller på Emma för det var hon som gjorde allt arbete. Kvällen slutade med skratt i sängen, som gamla goda tider. Skönt! 

Puss