nicolejensen.blogg.se

Självförtroendet.

Kategori: Allmänt

Något idag var fruktansvärt jobbigt. Har ni någonsin varit tvungna att säga framför en grupp och säga vad man är bra på. Det skulle jag göra idag och det blev total black out. Jag är en tjej som har skin på näsan och är ganska tuff i mig själv. Men idag var det något som hände. Det blev helt plötsligt fruktansvärt jobbigt och behöva uttrycka sig. Jag vet inte vad som hände med mitt självförtroende men det sjönk och det sjönk långt ner. Usch. Det var jätte jobbigt. Men samtidigt är det bra. Självförtroende är något bra och för att man ska kunna nå till sitt mål måste man ha det. Vi alla har våra dagar. 

Jag vill bara säga till mina vänner och danslärare att ni är otroligt awesome. Ni är underbara. Ni är bra på alla sätt och viss. 


Baletten

Kategori: Allmänt

Det är mycket nu. Fast att det bara är början. Men ni ska veta att jag alltid gör mitt bästa att försöka blogga så mycket som möjligt. Bloggar dock mest från mobilen då jag aldrig hinner sätta mig vid datan. Jag har haft en bra vecka och är otroligt trött. Idag höll jag tillsammans med Sofie våran första danslektion. Jag tyckte det var himla roligt och skulle kunna tänka mig bli danslärare i framtiden. Man får så himla mycket tillbaka. Efter skolan dansade jag balett. Baletten har jag känt är inte min starka sida. Det känns som man inte riktigt får uttrycka vad man känner i den stilen. Det blir på något sätt väldigt stelt vilket jag inte riktigt gillar. Nu dansar jag inte balett på proffsnivå direkt men det känns ändå lite tråkigt. Men det är bra att kunna. 

Utmattad

Kategori: Allmänt

Det går inte beskriva hur utmattad jag är. Jag har inte sovit riktigt bra på länge. Tror det är stressen som snart kommer ikapp mig. Hatar det. Alltid på hösten när jag har mycket på gång blir jag alltid så stressad. Man hinner knappt se solljuset heller. Man cyklar till skolan, då är det mörkt sen när man har slutat är det mörkt. Jag blir en gladare människa när det är ljust. Så är det nog med alla. 

Men jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag vara en hel dag på en annan skola. Det ska bli jätte spännande. 

Happy face. Woopwoop.