nicolejensen.blogg.se

OOOH I'M ALIVE.

Kategori: Allmänt

Jo, jag lever. Har legat sjuk i några dagar och var hos en sjuksköterska idag. Har haft fruktansvärt ont i både öronen och huvudet. Det visade sig att jag har inflammation i båda öronen. Roligt ju. Host. Jag är också extremt stel i nacken, men det kan också bero på att jag inte har dansat på ett tag. Modern dans speciellt får en att slappna av i hela kroppen. Nu när jag inte har dansat det på flera veckor blir kroppen väldigt stel. Men jag hoppas att denna sjuka går över så jag kan få leva på sommarlovet. 

TIDEN.

Kategori: Allmänt

Idag sa jag hejdå till några kära vänner av mig. Dem tar flyget till England imorgon och stannar där för tre veckor. Saknaden kommer bli enorm. Men jag har lovat mig själv att jag ska ta denna tid till mig. Jag ska göra bra saker som får mig på bra humör. Jag har suttit inne hela våren och rå pluggat, jag har aldrig haft tid till mig själv. Jag har väl bara anset att det är ganska onödig. Men om man inte tar hand om sig själv så blir man en tråkig och ledsnare människa. 
 
Jag har ju dans nu en del som får mig på toppen humör, men vår ena dans som skulle ha varit med i en tävling blir inställd. Verkligen synd att vår tränare har blivit skadad. Så se till att tar hand om er gött folk. Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att dessa tre hela veckorna går fort så jag får se mina fina tjejer igen. 
 
Puss. 

THE HOST.

Kategori: Allmänt, videor

Jag såg nyss filmen "The Host", ja ni vet den om själar och sånt? Den har ju blivit film nu. Har aldrig orkat läsa boken, har försökt säkert 4 gånger. Men nej jag pallar verkligen inte. Jag tyckte filmen var ganska bra eller den var faktiskt rätt bra. Dem flesta som har läst boken hatade filmen. Så kanske ska jag ge mig på boken ändå. Haha, kommer aldrig hända.. Jag tycker faktiskt ni ska se filmen om ni inte har gjort det. Om ni gillar övernaturliga grejer och sånt shit så är det verkligen något ni ska se. 
 
Här har ni trailern.