nicolejensen.blogg.se

MÅNDAG

Kategori: Allmänt

Sommaren 2012 i Norge.
Då var det Måndag igen. Men veckorna går fort och snart är det påsklov sen har jag prao i en vecka. Inte skolan på 2 veckor. Råkar det bli bättre?
 
Annars laddar jag för fullt till Fredag. Idrottsgalan på Fredag som jag ska få ihop med min fot. Men det känns bättre idag så det är ett gott tecken.
Förra idrottsgalan var otroligt rolig, det bästa uppträdet någonsin. Åh, längtar.

Shit happens

Kategori: Allmänt

Jag hade världens bästa kväll igår. Träffa så många härliga människor. Och festen var riktigt bra trots att det hände en del incidenter, en av dem var ju att jag stukade foten. Så himla klantigt. Missade ett trappsteg och pang. Till mitt försvar var det väldigt mörkt och mycket folk. Så nu går jag och haltar och försöker röra på foten så mycket jag kan. Får hoppas att det blir bra till på fredag ! Men shit happens. 

Snart ska jag iväg till dansen och kolla läget. Det blir att sitta idag och försöka ta in så mycket information som möjligt. Sen taggar vi en hel skolvecka.. 


Att gå vidare.

Kategori: Allmänt


Den här bilden instämmer så bra i mitt liv just nu. Allting i skolan just nu är väldigt jobbigt. Sista terminen och lärarna förväntar sig mycket av en. 
Man har på något sätt glidit ifrån skolan och jag som person håller på att växa. Det var en bra och trygg plats att växa upp på ! Skolan har gett mig så himla fina minnen men just nu längtar jag till gymnasiet. Jag vill aldrig stiga upp från sängen och gå till skolan. Det enda som driver mig framåt är mina vänner och min klass, utan er hade jag aldrig orkat. Jag är inte lat, jag vet att jag är en ambitiös tjej som alltid gör som bli tillsagd. Men jag är trött på allting. Det är svårt att förklara, men jag är skoltrött. När man går sista terminen så är det mycket man ska hinna göra. Alla prov, alla inlämningar och man vill gärna ha ett liv utanför skolan. Jag dansar nästan varje dag för det är de jag lever för. Skolan ska inte stoppa mig från att ha roligt. 

Allting handlar väl bara om att jag har gjort mitt. Har gått där sen tredje klass och jag har helt enkelt bara växt ifrån. Men det är nog normalt att känna så. 

It's time to move on. Deept, men sant.