nicolejensen.blogg.se

Mitt intresse växte.

Kategori: Allmänt

Hej,hej
Är faktiskt mycket piggare idag. Men jag ska ändå stanna hemma från skolan imorgon för jag känner inte att det är så lönt för vi har inte så jätte mycket lektioner. Så jag imorgon ska jag fixa mig och göra lite läxor. Så får jag hoppas att jag håller mig frisk ett tag nu. Jag och pappa åker till Italien på sportlovet ju och det är jätte snart. Jag längtar faktiskt, mitt intresse för skidor växte faktiskt där nere i Italien. Det var kul, när man väl lärde sig lite. Kunde ju inte åka alls bra innan, jag är inget proffs nu men jag tar mig ner.

Puss

Förresten, imorgon ska jag visa er vad jag har gjort med min vägg här hos pappa.

Tänkte att det passade ganska bra.

Kategori: Allmänt

Pappa har tagit över både tvn och datorn. Man bara mitt liv är över. Apropå fotboll och sådär så kan jag några skämt. Vilken fotbollsspelare har haft mest kvinnor? Jo den kan jag, iniesta IN-I-NÄSTA INIEEESTA. Fattar ni? Det låter bättre när man säger det, lovar. Dock lite sådär små äcklig men ändå. Och vem är den stökigaste fotbollsspelaren? Jo, MESSI. Hahaha. Riktigt dåliga men dem kommer från vår köks fixare i skolan. Han är så sjukt rolig och har världens torraste humör och älskar fotboll.

Ursäkta bilderna funkar tydligen inte att lägga upp, men det ska vara två bilder på fotboll på tvn och datorn. Jaja, pappa tittar på fotboll och jag har sjukt tråkigt.

Dem mer besöka apparna.

Kategori: Allmänt

När jag är sjuk så sitter jag vid min mobil typ hela tiden om jag då inte sover eller om det inte går något bra på tv. Dem apparna jag besöker mest är Hayday, jag vill varna er att innan ni laddar ner det så vill jag bara säga att man blir helt jäkla beroende. Sen går jag in på Instagram, Facebook och bloglovin. Jag måste titta bloggar annars får jag panik. Jag måste få veta liksom. Ni som inte har Instagram skaffa det, nog den bästa appen som har skapats av dem alla. LOTS OF LOVE TO INSTAGRAM.

Puss