nicolejensen.blogg.se

I'm a stolt Viking.

Kategori: Allmänt

Hej,hej.
Vilket toppen väder det har varit idag. 24 grader och sol. Ändå går portugiserna i stövlar, schalar, jackor, ja allt möjligt. Så kom jag där med sommar klänning som värsta vikingen. Vilka blickar man fick. Man bara har ni aldrig sett en vit tjej förut? Men det är så konstigt här i Portugal känner jag mig som en riktigt Viking, alltså riktig Svenne. Men hemma i Sverige känner jag mig inte riktigt helt svensk. Konstigt det där.

Iallafall fick jag shoppat två skor och en väska från Zara. Det finns typ 20 Zara affärer. Hehe.

Men snart ska jag iväg till en restaurang men mamma och någon annan. Ingen aning, jag bara hänger med. Hehe.

Puss.

Smygtitt på väskan..;)

Hola.

Kategori: Allmänt

Hej Sverige.
Just nu sitter jag i lobbyn för det är det enda stället dem har WiFi.. Så man spenderar ju lite tid här, det gör man ju. Iallafall ska vi snart upp på rummet för att fixa till oss lite sen ska vi ut på stan. Ska försöka hitta ett par sandaler. Men jag uppdaterar senare.

Puss


Idag har jag äntligen fått användning av en av mina klänningar.

I'm here!

Kategori: Allmänt

Efter en lång resa så är jag nu framme i Portugal. Så skönt alltså. Hatar att resa. Eller ja resan till semestern. Bara så himla omständligt. Kan man liksom inte bara säga vart man vill så tar det en minut. Jaja, nu sitter jag på hotellet iallafall och ska snart gå och lägga mig. Imorgon väntas det en dag på stan. Hoppas ni har det bra i Sverige.

Puss